Dečija igraonica

Dnevna igraonica podrazumeva igru i zabavu mališana u svim prostorijama sa svim raspoloživim sadržajima. Prostor igraonice podeljen je na sledeći način:

Prvi nivo je prostor namenjen za najmlađe. Opremljen je baby bazenom sa lopticama, mekim lavirintom sa preprekama u kome je moguće nesmetano i bezbedno provlačenje, skakanje, igranje i sve to u vidokrugu roditelja i pod nadzorom devojaka koje su obučene za rad sa decom. Dok se deca bezbrižno igraju, roditelji mogu da se opuste u kafeu. Kafe za roditelje, sa kapacitetom od 50 mesta, opremljen je monitorima preko kojih roditelji u svakom trenutku mogu pratiti aktivnosti svojih mališana jer je kompletan prostor igraonice pokriven video nadzorom. Roditeljima je takođe dostupan i Wi-fi internet.

Drugi nivo igraonice namenjen za one malo starije opremljen je sadržajem koji će u potpunosti ispuniti njihova očekivanja, a to su: diskoteka sa profesinalnim ozvučenjem, scenska rasveta, sony playstation, nintendo wii, skylanders, stoni fudbal, stoni hokej, karaoke, kao i mnoštvo društvenih igara koje organizuju naši profesionalni animatori.

Cena dnevne karte za igraonicu uz prisustvo roditelja iznosi 200.00 dinara.

Dečija igraonica i rođendaonica  VAN GRANICA, Bulevar Zorana Đinđića 106a, 11070 Novi Beograd

Design by NormaReclamare