O nama

Dečija igraonica “VAN GRANICA” namenjena za decu uzrasta od 2 do 14 godina nalazi se na Novom Beogradu u neposrednoj blizini svih značajnih saobraćajnica, u Bulevaru Zorana Đinđića 106a, odmah pored restorana “PERPER”. Na 250 m² u dva nivoa, u čarobnom ambijentu, gde se snovi pretvaraju u stvarnost. Prvi nivo je namenjen najmlađima, gde se nalazi i kafe za roditelje, a drugi nivo je namenjen mališanima starijh uzrasta. Igraonica ima i svoju letnju baštu u kojoj roditelji sa prijateljima mogu provesti vreme dok čekaju svoje mališane .

Zabavan i maštovito osmišljen program, kao i stručan tim animatora pružaju mogućnost deci da usvoje nova znanja, steknu samopouzdanje , kvalitetno provedu slobodno vreme, kao i da proslave svoj rođendan.

Zabavni i zanimljivi programi koji se realizuju u igraonici zaokupiće pažnju vašeg deteta, pokrenuti kreativne procese u njemu, zadovoljiti njegove potrebe za istraživanjem, dete će usvojiti nova znanja i veštine, a sve to će doprineti sticanju samopouzdanja, kao i boljoj socijalizaciji.
Celokupna programska šema naše rođendaonice i igraonice ima za cilj da animira mališane, ali i stariju decu.

Prepustite nama da kvalitetno ispunimo vaše slobodno vreme, organizujemo nezaboravnu proslavu rođendana i damo doprinos srećnijem odrastanju vašeg deteta.
 

Dečija igraonica i rođendaonica  VAN GRANICA, Bulevar Zorana Đinđića 106a, 11070 Novi Beograd

Design by NormaReclamare